Старши треньорът на Левски Антони Здравков коментира впечатленията си от играта на отбора в контролата срещу чешкия Виктория Пилзен (0:3).

„Смятам, че нашият отбор в много голяма част от мача игра добре. Не мога да си обясня съдийството на този човек, който дойде да свири мача. Допусна всякакви грубости от страна на чехите. Още в началото на мача Антон Огнянов пострада много сериозно. Доколкото знам има скъсани връзки и съмнение за външна фрактура. Това не е никак добре. Видяхте до края на мача какво ритане и блъскане имаше. Вкараха ни първия гол с ръка. Всички го видяха, само съдията не го видя. Два пъти избиват от голлинията с ръка, дузпа няма. Допуснахме две груби грешки при другите два гола. Ние изпуснахме 4-5 чисти ситуации за гол. Можехме и първи да поведем, ако Боби Цонев беше малко по-концентриран. В общи линии съм доволен от играта, но в никакъв случай не съм доволен от мача, защото това не беше мач и вина носи съдията”, каза Здравков.

„Чакаме да се обадят от болницата, за да потвърдят диагнозата на Огнянов. Дано няма счупване, а само скъсани връзки, но след това което видях мисля, че има и счупване. Стопроцентово ще се наложи операция. Сигурен съм, че ще се вземе най-доброто решение за него. Определено пак казвам съм доволен от играта. Рядко се случва да играеш по този начин и да загубиш с 0:3. Пак казвам, съдията е с основна вина за нашата загуба. Не е притеснително, че допускаме толкова голове, тъй като нашата работа не е свършила”, допълни Здравков.