Старши треньорът на Локомотив София Тони Велков остана разочарован след равенството 1:1 с Монтана от 13-ия кръг на А група. „Железничарите“ поведоха в резултата, но след това допуснаха гол в своята врата и спечелиха само точка от срещата.

Ето какво сподели Велков на пресконференцията след мача:

Имам чувството че давам една и съща пресконференция, откакто съм треньор на Локо Сф. Не мога да тръгна да обвинявам футболистите. Това е отборът, с който разполагаме, колкото и да ни е мъчно на всичките. Няма някой, който да се пести, да не играе. Има неща, които им тежат. Това се отразява при отбелязването на головете, за пореден път пропуснахме доста. Но играчите ми играят на върха на възможностите си.

За мача, никой не се е съмнявал, че ще протече по този начин. Монтана разполага с добри играчи.

Нямаме качеството да бележим голове. Няма играчи на пейката, които да помогнат на отбора в офанзивен план. Мисля, че тези футболисти, с подкрепата на още един-двама качествени, ще изглеждат по много различен начин.

В момента нашата слабост е освен, че допускаме голове, пропускаме да вкараме също много.

Телкийски е най-необремененият човек от нашия отбор, това му личи, но не може да играе 90 минути. Поиска смяна. Няма мач, който да съм пропуснал на младите играчи от школата. И там не виждам кой може да дойде да тренира с нас, да не говорим да го пусна в мач.

За бъдещето на отбора може да говори най-добре ръководството на клуба.

Не искам да говоря за спорните ситуации, искам да видя повторения и тогава да коментирам, за да не изляза смешен.

Аз не съм възрастен и има енергия и оптимизъм на млад човек. Дано за в бъдеще говорим за много по-позитивни неща, защото ако изчезне и оптимизмът, тогава ще стане много трудно.