Отборът на Левски проведе първо занимание след вчерашната среща за Купата на България, в която победи Поморие след изпълнение на дузпи.

Живко Миланов и Мигел Бегоя останаха да тренират във фитнеса, докато останалите проведоха кратко занимание.

Преди да излязат на терена футболистите се видяха за кратко с шефа на Управителния съвет Иво Тонев и спортния директор Георги Иванов.

Контузените по време на двубоя в Бургас Джереми де Ноойер и Мики Орачев тренираха, като Орачев беше в групата на тези, които направиха възстановително занимание.

Старши треньорът Стойчо Стоев накара онези, които играха по-дълго в двубоя вчера, да направят няколко обиколки, след което ги изпрати на възстановителни процедури.

Левски

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

Джереми де Ноойер, Линел Китамбала, Александър Александров, Божидар Краев, Диян Иванов, Владислав Мисяк и Илия Димитров направиха упражнения и останаха на терена по-дълго време. С изключение на холандеца, останалите не взеха участие в двубоя с Поморие.

В събота заниманието на сините ще е преди обед.

Левски

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

Последният мач от 10-ия кръг на А група противопоставя отборите на Левски и Ботев Пловдив. Срещата е насрочена за понеделник, 28 септември и ще бъде предавана по Gong Play, Diema sport 2, Дарик радио и минута по минута в Gong.bg.