Спряганият за трансфер в ЦСКА хърватски ляв бек Тончи Кукоч продължава да мотае ръководството на "червените". Според изданието Brescia Oggi, което следи отблизо отношенията между него и българския клуб, агентът му е поискал нова отсрочка. 

Импресариото, което представлява интересите на хърватина, иска време до вторник, за да помисли върху офертата на Стойчо Младенов, твърдят на Апенините. Но според въпросния сайт, шефовете на ЦСКА вече се изморили от чакане на отговор и смятат да се откажат от Кукоч. 

Играчът има принципна договорка с досегашния си клуб Бреша от италианската Серия Б, че ще бъде пуснат без финансов иск, ако си намери нов отбор. Кукоч обаче се мръщи на финансовите условия, които му предлагат на "Армията". 

Още като стана ясно за интереса на "червените" към хърватина в средата на миналия месец, цитираните негови искания за месечно възнаграждение бяха за около 12 хил. евро на месец. Това е доста над тавана на парите на "Армията". 

Изданието Brescia Oggi разкрива и интересен детайл от сагата около Кукоч. То писа за интереса към него за първи път на 19 юли. Според информацията му, няколко дни по-късно хърватинът се съгласил да подпише, но малко по-късно отказал, след като се посъветвал с агента си. 

Въпреки това преговорите били подновени няколко дни по-късно, но вече на "червените" им омръзва от чакане и поредното протакане на крайния отговор от страна на левия бек и представителите му.