Босът на ЦСКА Александър Томов отказа да посочи сумата на трансфера на Серджиу Буш в Шефилд Уензди. Вчера в английските медии се появиха информации, че в касата на клуба ще влязат повече от 1,3 млн. Евро.

„Това, което мога да кажа за цената на Буш е, че това са журналистически интерпретации. Има пет тирета в члена за конфиденциалност, на които английската страна държи много. Те го сложиха в договора и аз няма как да го избегна, иначе отдавна щяхме да съобщим цената. За съжаление те отказват да съобщят, но част от журналистите уцелват информациите, така че горе долу нещата са по средата“, коментира Томов.

„Новите правила на УЕФА изискват ние да имаме доходи. Ако нямаш доходи, а те са главно от трансфери, ние няма да можем да регистрираме съществени финансови показатели, които УЕФА иска от нас. Мисля, че направихме правилно, като продадохме един солиден футболист и регистрирахме солиден резултат. Чистият ни разход за този футболист са 20 хил. евро, а резултатът е в пъти повече“, добави още той.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Още новини във Фейсбук страницата на Gong.bg

Следвайте и Ники Александров в личния му Фейсбук профил