Нападателят на ЦСКА Клаудинеи Алесандре Апересидо- Неи ще продължи да играе за шампионите и през новото първенство. Това каза за Гонг Александър Томов.

Томов заяви, че бразилският таран Неи остава в ЦСКА и няма да преминава в полския Висла Краков, въпреки класирането на поляците за третия предварителен кръг на Шампионската лига, където ще се изправят срещу гранда Барселона. В последния момент сделката се е разсъхнала, заради високите финансови претенции на „кариоката”.

Нападателят ще вземе участие в мача от първият кръг на новото първенство в неделя срещу Беласица на стадион „Христо Ботев” в Благоевград. След спечелването на Суперкупата на България бразилецът сподели пред микрофона на Дарик радио, че остава в ЦСКА.

В медийното пространство се появи информация, че Неи ще присъства на двубоя на Висла срещу Бейтар Йерусалим, мач-реванш от вторият предварителен кръг на Шампионската лига, спечелен от поляците с категоричното 5:0, а след това ще подпише с отбора от Краков.

По същото време таранът бе на вечеря с приятели, отдаден на бразилски манджи, с което отхвърли подобен вариант и потвърди, че остава в ЦСКА.

Ситуацията обаче отново може да направи пълен обрат. Вчера на "Армията" се заговори, че тарана може във всеки един момент да отпраши към Саудитска арабия, където неговия личен мениджър му е уредил преминаване в един от водещите тимове. Името на отбора засега не е ясно, но е сигурно че не става въпрос за водения от Стойчо Младенов Ал Ахли Джеда. Ако това стане факт, за пореден път ще се окаже, че Александър Томов не винаги казва нещата, точно такива каквито те всъщност са.