"След седмица ще знаем как е стартирала кампанията. Очакваме да е успешна. Едно е сигурно ЦСКА ще излезе на финансов плюс", това заяви Александър Томов, веднага след като "червеният" тим официално излезе на борсата.

"Ясно е, че се прави за първи път подобно. Много хора смятат, че по-младите феновете не са толкова богати хора. Това, което виждам от срещите, които провеждаме с привържениците е, че засега нещата се очертават като доста положителни. От фен клубовете в Чикаго, Лондон и Франкфурт имаме запитвания и очакваме от чужбина също да закупят акции. Срокът ще бъде удължен с 20 дена или месец. Всичко е ясно, феновете могат да прочетат как ще се разпределят парите. След тази кампания ЦСКА излиза на финансов плюс. Преди година клубът бе планиран да го няма. Сега мога да кажа, че ще имаме финансов плюс. Всички средства от акциите отиват за клуба и плащане на задълженията. Ние дадохме акциите на най-ниска цена. Ще има вторично предлагане на същите 3 млн. акции. В крайна сметка за мен ЦСКА ще стане клуб на феновете. Те ще участват в управлението. Дългът е управляем. В момента сме близо до това, което се стремяхме. Целта е никой да няма едноличен контрол. В това число и аз. Така е в Германия, Барселона и Арсенал. Не, няма да имаме собственик от Азия. Нямаме такива намерение. Акциите на Пенев, Жеков и Якимов не са на пазара. Те ще са подарък за заслугите им към клуба. Ако искат те могат да ги продадат и да имат спокойни старини", заяви Томов.

"В близките дни ще имаме разговор с правителството за "Българска армия". Този стадион трябва да има същият статут като стадионите на Левски, Славия и другите отбори. Докато е държавна собственост, не може да се инвестира повече от това, което правим с "ЦСКА Завинаги". Но имаме планове", добави още шефът на "армейците". /БГНЕС