Шефът на ЦСКА Александър Томов заяви след равенството 1:1 на „червените” срещу Локомотив Пд, че още в понеделник ще събере ръководството на „армейците” на извънредно заседание, на което ще се решава кой ще поеме отговорността за резултатите.

„В понеделник ще се съберем и ще решим. Очевидно е, че след този резултат са необходими някакви мерки. Няма да отговоря сега на въпроса дали Пламен Марков ще остане на поста си, но пак казвам ще направим много сериозно заседание, защото стартът на първенството е неубедителен и не отговаря на класата на тима”, заяви Томов.

„ЦСКА не може да си поставя задачи за второ и трето място. Има футболисти, на които се възхищавам, но има и такива, на които играха слабо. Ние не можем да си позволяваме такива резултати. ЦСКА има много по-големи възможности. Преди това обаче ще чуя мнението и на спортно-технически щаб. Не правя драми, но и не мога да приема тези резултати”, допълни още той.

„Очевидно е, че се готвим за обогатяване на селекцията и се налага да поработим, за да можем през лятото да си свършим работата”, допълни Томов.