Президентът на ЦСКА Александър Томов опита с думите „Ще има нашествие на слонове на „Българска Армия” другата седмица” да обясни на журналистите, че могат да пишат каквото искат по повод престоя на Прамод Митал в България и ангажиментите му свързани с ЦСКА.

Шефът на „армейците” заяви това по време на представянето на новото попълнение на „червените” Клаудинеи Алесандре Апаресидо – Неи.

В петък нападателят заминава за Холандия, където ще се присъедини към първия отбор на ЦСКА. Неи получи фланелка с номер 99.

Александър Томов влезе в ролята на преводач на новото попълнение. Шефът на „армейците” използва своя испански, за да преведе на събралите се журналисти казаното от Неи на португалски.

„Приемам този екип с голямо желание. ЦСКА е отбор, в който всеки може да се изяви”, предаде думите на Неи Томов.

Клаудинеи е четвърти голмайстор на португалския шампионат през миналия сезон. Той ни обеща, че ще вкара минимум 20 гола. Концепцията на старши треньора е на всеки пост да има поне по двама равностойни играчи”, сподели Александър Томов.

Той разкри още, че селекцията е почти завършена:„Неи е може би предпоследното име, вероятно ще има и още един краен бранител.”

„Това е една от перлите в нашата селекция. Трима са големите имена, които струват много – Неи, Амунике и Гарсес, разбира се не подценявам и останалите. Това са нападатели, които не са постижими за всеки отбор, дори и в България. Искам по този начин да вдигнем нивото на нападението”, сподели Александър Томов.

„Миналата седмица се усмихнах леко по повод информациите за неизплатени заплати, няма да коментирам нищо. Парите, които се дължат за Маркиньос имат последователни срокове по договор и ще бъдат изплатени. В ЦСКА всичко върви, а когато има някакво закъснение то обикновено не е по вина на ЦСКА”, допълни президентът на клуба.