Александър Томов отрече пред в-к „Дневен труд” за съществуващи проблеми относно забавени плащания в ЦСКА.

Според появили се по-рано информации, в отбора е възникнало недоволство поради неизпълнени финансови обещания от страна на ръководството.

„Тихият бунт” е достигнал връхната си точка в края на лагера в Боровец, което е наложило спешна визита на Томов във вторник вечерта. На срещата с играчите и треньорите, шефът на Надзорния съвет е дал обещание всичко да бъде платено до дни.

За Гонг Томов заяви, че никакви проблеми от подобно естество не съществуват. „Всичко е платено навреме, в ЦСКА се плаща винаги когато трябва. Най-голямото забавяне което е съществувало през тази година е било в рамките на една седмица. Няма проблем и с трансферните траншове на новите попълнения.”

Друга от появилите се информации бе, че част от новодошлите в ЦСКА не са доволни от липсата на каквито и да е пари, които им е било обещано да бъдат платени.

Александър Томов заяви още: „Вече ми писна да слушам и чета всевъзможни глупости за проблеми в ЦСКА. Това явно е от завист, че правим най-добрата селекция от години насам в родното първенство. Онзи ден, когато слязох на терена да поздравя юношите за титлата и научих, че ще сменям техния треньор Сашо Йорданов! Питат ме дали ще го сменям? Ама кого, защо и как да сменям?! Днес разбирам, че ще сменям и Гарибов. Това са пълни глупости. Странно защо за всякакъв род проблеми в Левски никога и никой не пише. Пак ще повторя, в ЦСКА финансови проблеми няма и никога не е имало!”

Очаква се на контрола срещу Миньор Пк, шефът на „червените” да присъства и да хвърли още светлина по темата.