Главният акционер в ЦСКА Александър Томов заяви, че решението относно Стойчо Младенов е окончателно и той остава треньор на отбора.

„Решението е окончателно - Стойчо Младенов остава треньор на ЦСКА. Нямаше особени драми около случая. След три загуби, подаде оставката си, за да поеме отговорността си. Аргумент номер 1 да не бъде приета е - трудно е в плейофи ние да сменяме треньор. Второ той има силна подкрепа от играчите. И трето, който и да дойде, трудно ще се адаптира към тези динамични условия и ще намери контакт“, сподели Томов.

„Стойчо Младенов е много способен треньор. Анализираме как се стигна до тези загуби. С решенията, които сме взели, отборът ще тръгне към победи. Още от съботния мач ние очакваме пречупване на тенденцията“, добави главният акционер в ЦСКА.

„Благодаря на феновете. Те категорично застанаха за треньора . Огромната част от мненията са в полза на това решение. Апелът ми е за масово присъствие в събота. Искаме необичайна подкрепа. Безсмислено да отговарям на десетките клюки и слухове. Не съм избягал в Боровец. Бях по бизнесдела в Бургас и затова не успяхме бързо да решим тези въпроси“, каза още Александър Томов.