Президентът на ЦСКА Александър Томов остана доволен от успеха с 1:0 над Берое. Той все пак каза, че решаващите мачове за"червените" предстоят и разкри, че през зимата на "Българска армия" могат да акостират още големи имена след Мартин Петров.

"Победата е заслужена, решаващите мачове предстоят. Видяхте как бе посрещнат (Мартин Петров), празник за ЦСКА. Мартин е голямо име, очаквам да играе често и да вкарва голове. Много хора го отписаха, Мартин е голямо име за футбола."

"Може да очаквате още няколко имена, докато не отвори трансферния прозорец е рано. Нека се радваме на тази победа сега."

Мисля, че в правото си са Иво Котев, Тодоров и Стойчо да направят подробни анализи. Никой няма полза като има толкова удари, толкова тежки единоборства. Печално е като има такива отношения. ЦСКА играе много интересен футбол, направихме достатъчно положения, така че заслужена победа."

Относно факта, че Софийският апелативен съд отмени изцяло присъдата на Софийски градски съд срещу него, Томов отговори:

"Това е само половин победа, защото някой трябва да отговори на въпроса какво се случи през тези 5 години и защо преди 5 години беше извършено това срещу ЦСКА и Кремиковци. Ако аз съм невинен, втората половина е, че имаше виновни хора. Казвал съм го много пъти, има хора в БФС, има хора, които са за съжаление на по-високи нива и участваха в този заговор. Тези хора се намираха в кабинета на Станишев, действаха и използваха властта си."

"Преди няколко дни един журналист ми каза, че най-голямото отмъщение за 2008 е победата с 3:0 над Левски, защото по-голям шамар към Батков не е имало скоро. Искам да кажа, не трябва да се прави спорт с мръсотия, не трябва да се прави спорт, когато това води до крайни контузии. Няма щастлива титла, ако не взета по нечестен начин. Тогава те (Левски) взеха мястото на шампиона ЦСКА в Шампионската лига и Господ ги наказа."

На въпрос какво смята за мача между Локомотив Пловдив и Левски (2:3), Томов отговори: "Днес се разпространи слуха за невероятни високи резултати на този мач, проверете го, ще бъде интересно."

"Изпълнителният директор на Саут Чайна ще бъде тук, ще преговарят за някои футболисти. Не знам дали с него ще има други хора", допълни Томов.