Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов призова Валентин Илиев да говори по-малко на темата заплати.

Томов е категоричен, че към този момент няма забавено изплащане на заплатите към футболистите.

„Съветвам Валентин Илиев да говори по-малко на тема заплати. Той е капитан, а не синдикален лидер. Към този момент няма забавяне, такова може да има след 25 число. Но ние сме съобщили на футболистите, това закъснение, което е почти постоянно, е обсъдено и договорено“, коментира Томов на излизане от съда след като той и още трима души от ръководството на Кремиковци – Александър Гарибов, Иван Иванов, Божко Бонев, са обвиняеми за източване на пари от дружеството и за отнемането на лиценза на ЦСКА..

„Но това е малко закъснение на фона на всичко – продължаваме да изплащаме огромните стари задължения на клуба. Трябва да покрием лицензионните критерии. Просто трябва да се справим с наследството от безумното управление на бившите собственици. Но сме на финала“, добави председателят на НС на ЦСКА.


„Процедурата за връщането на базата е стартирала. Благодарни сме много на спортния министър Кралев. Ако всичко свърши успешно, това ще е първото правителство, направило нещо реално по този болен въпрос“, каза още Александър Томов.