Същият ден, в който Левски смени своя треньор, в Борисовата градина също направиха промени, но в управата, а не в спортно-техническия щаб.

Александър Гарибов вече не е част от ЦСКА. Това стана ясно от публикуваното официално съобщение от Борисовата градина. На негово място е назначен Александър Тодоров.

В Управителния съвет на шампионите попадна и една от най-големите легенди на клуба Петър Жеков. Засега съветът остава в състав от пет члена.

Ето и пълния текст на съобщението от „Армията” относно административните промени:

С решение на Надзорния съвет на ПФК ЦСКА АД от заседание, проведено вчера, се извършиха промени в Управителния съвет на ПФК ЦСКА АД.

НС на ПФК ЦСКА АД освободи Александър Гарибов от поста изпълнителен директор на ПФК ЦСКА АД и член на УС на ПФК ЦСКА АД. За изпълнителен директор и член на УС бе избран Александър Тодоров.

Новият Управителен съвет на ПФК ЦСКА АД има следния състав:
1/ Александър Тодоров – изпълнителен директор
2/ Емил Костадинов – Председател на УС и спортно-технически директор
3/ Димитър Якимов – координатор на селекционния съвет
4/ Петър Жеков – координатор на ДЮШ
5/ Стефан Стоянов – отговорник за материалната база

Новият изпълнителен директор Александър Тодоров е роден на 07.11.1970 в грaд София. Магистър по икономика, специалност стопанско управление.В последните години Александър Тодоров се е занимавал със строително предприемачество в ремонт и рехабилитация на пътища и жилищни сгради. Ал.Тодоров е член на Обществения съвет на ЦСКА.