Въпреки засилените слухове напоследък, че отборът на ЦСКА ще бъде продаден, председателят на Надзорния съвет Александър Томов за пореден път заяви категорично, че клубът не се продава.

„Няма пряка финансова връзка между ЦСКА и Кремиковци. Аз съм казвал многократно, че не трябва да се прави връзка между тях, защото Митал най-вероятно ще остане инвеститор в България. Казах, ЦСКА не се продава, ЦСКА не е обект на тази сделка. ЦСКА просто трябва да стане шампион”, заяви Томов на пресконференция, свързана с продажбата на Кремиковци.

„Претенциите на футболистите – това е детска история и тя приключи вече. Аз им простих, защото Велизар Димитров се извини от името на всички. Там имаше един разговор с Емил Костадинов и някои други. Казали са си някакви реплики и като им са се скарали, и те са реагирали. Има грешка, има и прошка. ЦСКА е сериозен отбор със сериозни отношения.”

„Клубът няма задължения. До 31-и всичко ще бъде изплатено, това е най-скъпият отбор. Това са играчи с огромни заплати. Даже се пошегувах, че с обръщането на джобовете искат да покажат, че те не им стигат за заплатите, които получават. Имат януарски плащания, които ще приключат на 31-и този месец”, завърши Томов.