По случай спечелването на Купата на международния турнир в Пего след победа на финала над Локомотив Москва президентът на „червените” Александър Томов реши да награди играчите на ЦСКА с .. безплатна екскурзия из южна Испания.

 

В продължение на близо половин ден „червените” играчи и техните треньори ще имат възможността да се любуват на безбройните градинки с портокалови дръвчета от източната част на страната през Андалусия чак до португалската граница, където ще се проведе втората част на лагера.

 

В края на миналата седмица Александър Томов даде интервю за вестник „Дневен Труд” като на въпроса: „Защо отборът ще пътува с автобус огромни разстояния по време на лагера в Испания, а не със самолет”, бе заявено повече от категорично: „Ето една от многото измислици, които се разпространяват за ЦСКА…Трябва да кажа, че при всеки удобен случай за нашия клуб се раздухват измислици.”

 

Въпреки усилията през тази седмица да бъде намерен подходящ самолетен полет на хора от спортно техническия щаб, това не се получи и заявения още в София автобус вече е по испанските магистрали натоварил армейските футболисти.

 

„Явно по този начин, с тази екскурзия ни награждават за купата. По-добре да бяхме загубили финала”, шегуваха се в началото на пътуването си играчите.

 

Ще чакаме да разберем дали в края на пътуването все още ще им е до шеги.