„Пожелавам на Гарсес много голове с екипа с номер 9 в ЦСКА, както и да стане голмайстор на нашето първенство” – с тези думи шефът на Надзорния съвет на „армейците” Александър Томов връчи новия екип на панамския център-нападател.

„И още нещо” – добави Томов. „Тъй като вече всички ние знаем неговия прякор „Ел Пистолеро”, сега му връчвам един истински български пистолет, за да стреля по-добре”.

„Ataсcante, atacсante, atacсante, solo atacсante…” /Атака, атака,атака, само атака/ - обърна се Томов към новото „армейско” попълнение. „Той е осмото ни ново попълнение, и съм абсолютно сигурен, че ще бъде един от най-скъпите играчи в българския шампионат. Няма никакъв проблем в досието на Гарсес, което да ни притеснява. Неща, свързани с неговата младост, няма как да ни смущават.

Мисля, че това което зимата не успяхме да свършим, сега става, сега го правим.До момента смятам, че това е много голяма селекция. Но тя не е приключила. Вероятно до седмица-две ще вземем още двама играчи от чужбина.”

По други теми Томов заяви: ” Продължава големият интерес към Валентин Илиев, в момента за него има интерес от три страни. Сега не искам да коментирам евентуалното привличане на Марко Ферейра от Бенфика. С или без него ЦСКА вече има най-скъпата и мащабна селекция.

Аз също ще отида в Холандия на лагера, да видя как върви отбора. Изпуснахме да купим един страхотен бразилски талант от Фламенго – Лени, но за съжаление ни го отмъкнаха под носа. Ще го следя!

 Колкото до някакви проблеми с президента на Хасково – аз говорих с него, явно на него му липсва медиен интерес. Той е точен човек, но надделя мнението на нашия треньор, който няма нужда от Матев”.