Президентът на ЦСКА Александър Томов заяви по време на днешната пресконференция, че няма да се занимава с изказванията на Тодор Батков, който според него се изживява като „ментор на българския футбол”.

„Няма да коментирам Батков” – каза Томов – „Или по-скоро аз съм си дал дума, да не коментирам Батков. Той се държи като ментор на българския футбол. Сега е на етап коментиране на президенти. Много често се изказва като председател на БФС. Има връзка между тона на Батков, БФС и това менторство, очевидно се влияе. Но не отива на ЦСКА да се оправдава с дузпи и Батков.”

След представянето на първото ново попълнение Маркиньос, дошъл от Беласица, босът на „червените” заяви, че сериозната част от селекцията предстои.

„Тепърва започва същинската част от селекцията. Очакванията и надеждите към Маркиньос от страна на ръководството са големите. Каквото е поискано от мен като финансови суми съм го осигурил. За мен не е важна сумата, а качеството, особено в нападение, където имаме най-големи проблеми. Очаквам една много качествена селекиця”.

Сашо Томов заяви още, че ЦСКА вече има разрешение да играе на своя стадион и през следващия шампионат.

„Няма никакъв проблем с лицензирането на „Българска армия”. Днес на стадиона е идвала комисия е дала лиценз за българското първенство.”

Президентът обяви още, че в началото на следващия месец ще се проведе Общо събрание на клуба, на което ще се отчетат позитивите и негативите, както и ще се съобщи каква е печалбата за изминалата година.