Футболистът на Левски Игор Томашич заяви, че неговият отбор трябва да мисли предимно за своята игра, а ЦСКА има правото да мечтае за каквото си иска. Централният бранител на „сините” участва в традиционния седмичен брифинг организиран от клуба.

„Мисля, че трябва да гледаме нашата игра. За ЦСКА - те да си мечтаят за каквото си искат. Всеки мач е важен. В следващите срещи ритъмът ще е сряда – събота, но трябва да ги спечелим”, каза Томашич.

„Искам да кажа, че е много лошо да се пише по вестниците, без да са ми се обадили и не искам да слагат чужди думи в моята уста. Никога не съм казвал, че искам да напусна Левски. След мача с Ботев Пд споделих, че не съм доволен от своята игра, но не съм казвал подобно нещо”, заяви футболистът по повод появилите се слухове, че иска да напусне шампионите.

На въпрос за националния отбор и за евентуалната му повиквателна от страна на Станимир Стоилов за предстоящите срещу с Беларус Томашич отговори: „Това ще го оставя на бъдещето, за националния отбор има още време.”

„Аз винаги съм оптимист, а и смятам, че имаме възможност да спечелим и Купата на България. Досега не съм печелил дубъл”, допълни бранителят.