Халфът на Берое Евертон Джилио-Том разкри каква е била рецептата за победата на тима му над лидера до този кръг в А група Левски. Според него, причината е била, че всички в тима са си подали ръка след тежкото поражение с 0:5 от Лудогорец в предния кръг. 

"Това искахме, да се върнем към победите след мача с Лудогорец, който беше много лош за нас. Имаше малко повече напрежение преди този мач, защото Левски е лидер в класирането и е много трудно да се вдигнеш след резултата в Разград."

"Днес нашият отбор показа, че в труден момент всички си подадохме ръка и много бързо излязохме от такива трудни моменти. За нас беше по-добре, че това стана срещу отбор като Левски. Мисля, че с повече желание и самочувствие днес спечелихме трите точки."

"След тежката загуба в Разград имаше малко повече напрежение в отбора, защото ние искаме да се борим за нещо и не може така да завършваме с Лудогорец, но има и такива мачове. Най-важното е, че днес показахме това, което демонстрирахме през сезона."

"Има много мачове. Ако продължаваме така да сме на малка разлика мисля, че Берое ще е един от претендентите за титлата", сподели Том след края на двубоя с Левски.