Наставникът на Видима Раковски Димитър Тодоров призна, че е раздвоен между това да се радва или да съжалява за равенството 1:1 срещу Монтана в мача от 25-ия кръг в А група. Той добави, че има интрига в борбата за оцеляване в елита, като напълно отрече неговият тим да влиза в каквито и да е уговорки.

„Мисля, че резултатът е справедлив, предвид на показаното от двата отбора. Мисля, че през първото полувреме седяхме по-добре на терена. Ако бяхме вкарали дузпата, може би щеше да се развие по-друг начин мачът. През второто полувреме предадохме инициативата на Монтана. Отбелязаха ни гол, ако бяха реализирали дузпата мисля, че мачът щеше да свърши. Резултатът е реален”, коментира Тодоров.

„Дойдохме за три точки, и смея да твърдя, че от една страна съм доволен, че не изгубихме мача, от друга, че не го спечелихме. Тази точка може да се окаже решаваща, но не са три”, добави той.

„На този тежък терен и двата отбора се бореха мъжки. Не беше качествен футбола, но на този терен няма как. Съдията се справи с двубоя. Щом е видял дузпите, значи ги е имало. Макар че има една поговорка, че щом не се вкара дузпата, значи я е нямало..”, каза още наставникът на Видима.

„Ако бяхме победили, сигурно щеше да има коментари за уговорен мач. Имаше и такива публикации преди срещата. Който си мисли такива неща, си е за негова сметка. Ако бяха три точки днес, щяхме да сме обвинявани. Но аз знам, че не сме влизали в уговорки. Ако бяхме такъв отбор, нямаше да изпадаме два пъти от А група. Има интрига им кой ще изпадне. Може би няма интрига за първото място”, завърши Димитър Тодоров.