Отборите на Монтана и Видима Раковски завършиха наравно 1:1 в мача помежду си от 25-тия кръг на А група. Двата отбора пропуснаха и по една дузпа, а точката може да се окаже много важна за Видима в борбата за оцеляване.

В 26-а минута след центриране отдясно Димитър Илиев и Станимир Андонов скочиха за топката, след което съдията Георги Кабаков отсъди дузпа. Зад топката застана Велев, чийто удар бе уловен от Христо Иванов.

В края на полувремето пък домакините бяха близо до гола. Венци Христов подаде към Кондев, който стреля в гредата.

В 62-а минута Личков центрира отляво за Венци Христов, който засече топката перфектно с глава и откри резултата. Малко след това голмайсторът изведе Чепилов сам срещу вратаря на гостите Колев, но нападателят уцели нова греда, с което пропусна да реши мача.

Още в следващата атака Мичев бе спънат в наказателното поле и Монтана получи право да изпълни дузпа. Луис Едуардо стреля от 11-метровия удар, но Пламен Колев усети ъгъла и улови топката. Мичев също се озова сам срещу Колев, но копна топката над вратата.

Така след куп пропуски, домакините допуснаха да бъдат изравнение в 82-а минута след грешка на вратаря Христо Иванов. При едно безобидно центриране, той изпусна топката и тя попадна в резервата Владимир Владимиров, който без проблеми вкара в опразнената врата за 1:1.

В класирането Монтана е на 11-о място с 27 точки, а Видима остава на 15-а позиция с 19, на 1 зад Академик, който е на спасителното 13-о място.