Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров призова феновете на „червените“ да се активизират в последните седмици на предлагане на акции. Както е известно, кампанията ще приключи на 19-ти май, а до този момент продадените акции не отговарят на предварителните очаквания.

„Най-вероятно ще завършим в тройката, а това е добре от гледна точка на това как започнахме шампионата. Считам, че много голяма част от привържениците на ЦСКА не са били сигурни, че ще го постигне,

„Ще работим. Най вероятно ще има нови инвеститори. Аз искам повече привърженици да станат инвеститори и акционери в ЦСКА. Това е моята мечта. Използвам случая да ги призова в последните дни да форсират покупката на акции“, продължи босът на „армейците“.

„Средствата на се набират лесно. Изключително трудна е издръжката, но смятам, че постепенно успяваме да стабилизираме нещата. Очаквах много повече хора да си купят. Бяхме провели проучвания, според които се очакваше около 25 000 човека да си закупят акции. В момента те са около 4000. Сами виждате колко голяма е разликата. Изчистваме задълженията постепенно. Не само към футболистите. Оттук нататък отборът трябва само да се стабилизира и да имаме едно добро представяне в европейските турнири. Има интерес към наши играчи“, каза още Тодоров.