Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев получи наградата „Кавалер на честната игра” в класацията „Футболист на футболистите”. Янчев заяви, че това е признание, което е ценно за него.

„Ние сме колеги и въпреки целите на терена трябва да се уважаваме независимо от цената. Винаги е хубаво, когато колеги си стиснат ръцете след дадено нарушение. Заслужена награда за Ивелин Попов със силен сезон. Мартин Камбуров също се бори за голмайсторския приз. Дока пък е много труден за опазване от защитниците. След като се получиха такива гласове. Една идея за Ангел Червенков, но пък и Илиян Илиев направи добър сезон. Спечели купа с малък отбор като Берое. Заслужено е”, допълни Янчев.

Футболистът коментира и ситуацията със стадион „Българска армия”. „Ще ни липсва много. Това е легендарен стадион. Дано всичко се развие добре и на нейно място да се издигне ново модерно съоръжение и да има такива успехи. Онзи ден получих разтежение или крампа. В сряда ще проверим дали е нещо сериозно. Самия аз поисках смяната”, допълни Тодор Янчев.