„Отборът беше много уморен, Не се получи много футбол. Но всичко е добре когато свърши добре”, коментира президентът на Левски Тодор Батков след победата с 1:0 над ЦСКА в първия кръг от А група за новия сезон.

Батков похвали новите в Левски – Гарра Дембеле, Дъстли Мюлдер и Иво Иванов. Босът на „сините” призна, че е очаквал разгромна над „червените”, но все пак изрази задоволството си успеха над вечния враг.

Ето какво сподели Батков:

Вече мислим за четвъртък, призовавам всички, които обичат Левски да дойдат от 9 без 15 на стадион „Георги Аспарухов”. Пожелавам успех и на другите български отбори в евротурнирите.

Отборът е неузнаваем като атмосфера и настроение, футболистите се преродиха. Много добра игра на Мюлдер, на Дембеле на Иванов, селекцията ни е добра.

Левски беше много уморен. Тежко пътуване, къса пауза за възстановяване. Второто полувреме не издържа отбора, показаха тактическа зрялост.

Юбилейна 50 победа в дербито, ми каза Жоро Марков.

Не знам някой други президент, който може да се похвали с моите успехи, липсва ми само разгромна победа над ЦСКА. Не показахме днес това, което можем.

Премиите са регламентирани, премията им за победа над ЦСКА е 3000 лева.

Миналата година беше най-кошмарна за мен от 11 години като президент и вицепрезидент. Тази започваме, слава Богу, добре.

ЦСКА имаха по-лек противник от нас. А срещу Калмар ни беше тежко, теренът бе ужасен. Днес си пролича умората. Сега за Левски, Европа е по-важна.

Аз съм един от феновете на Левски.