Главният организатор на честванията по случай 100-годишнината на Левски Константин Папазов заяви, че с действията си феновете са показали, че са голям фактор в клуба, като това е разбрал и собственикът на тима - Тодор Батков.

„Сигурно е, че никой син фен не помни сезона, а всеки син фен помни онази вечер на 23-и май. Тази вечер ще я помнят всички левскари. Ние трябва да запазим тази изключителна фенска маса и от тук насетне да следваме втората цел. Левски е част от сърцето на всеки българин. Левски доказа, че феновете са най-важното нещо. Това го разбра и собственикът, който каза в свое интервю, че вярва на феновете. Това какво са феновете трябва да се знае и от всички, бъдещи собственици на тима. Това трябва да се знае, за да не се стига до такива катаклизми, на каквито станахме свидетели сега“, обясни Папазов.

„Искам да кажа на футболния клуб да харчи парите по начина, по който ние харчихме нашите. Левски в годините, ако бе харчил като нас, може би сега щеше да има резерв. Аз бях дребнав, заради каузата. Когато едни пари се разходват правилно, се случват тези работи“, каза още Папазов.