Босът на ЦСКА Димитър Борисов заяви за Гонг, че обмисля коренна промяна на политиката само ден след загубата на титлата в Разград. Може би повлиян емоционално от развоя на шампионата, към днешна дата Борисов твърдо е решен да свие драстично бюджета на клуба.

Говори се за суми, които рязко контрастират на тези, които се даваха по време на досегашното управление на „Титан“.

При тази ситуация е напълно невъзможно да се прогнозира, какво би следвало в близко бъдеще - както по отношение оставането на Стойчо Младенов, така и по запазване на настоящия състав. Думата селекция дори не се споменава. Обмисля се вариант за втори път от близката история, след лятото на 2006 година, отборът да не проведе подготвителен лагер в чужбина.

Всички тези намерения паралелно вървят и с идеята тимът да има нов собственик в близките месеци, ако се намери купувач.

Все пак предстои среща между Борисов и Стойчо Младенов, на която да се уточнят всички тези неща. Често в последните няколко години Димитър Борисов е обявявал публично оттеглянето си от прякото ръководство на отбора, но в крайна сметка това не се е случвало.

Старши треньорът Стойчо Младенов пък категорично отхвърли появилите се информации, че вече си е подал оставката. Той заяви, че няма такова намерение като припомни, че при идването си в началото на тази година на Армията е било договорено със собствениците през настоящия сезон отборът да се стабилизира и едва от лятото да се започне градежа на нов и стабилен отбор.