„Арсенал, Челси и Манчестър Юнайтед следят 18-годишния полузащитник на Локомотив Пловдив Ненад Лукич”, пише английският „The Sun” днес.

Таблоидът не казва абсолютно нищо повече по тази новина, която е публикувана със заглавие „Гиганти от Висшата лига следят талантливия тийнейджър”, а целият текст се състои в изречението по-горе и не се посочват каквито и да било детайли по темата.

Единствено в текст под снимка „Сън” пише, че мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е един от хората, които са впечатлени от Ненад Лукич.

Припомняме, че сръбският халф, който е роден на 2 септември 1992 година, дойде в Локо Пловдив през февруари и подписа договор за 3 години и половина с черно белите.

Ненад Лукич е продукт на детско-юношеската школа на Партизан Белград и е юношески национал на Сърбия в отбора до 19 години, като преди това е играл и в селекцията до 17 години.

В А група през изминалия сезон Лукич изигра само 3 мача за Локомотив Пловдив, в които записа общо едва 31 минути на терена, след като влезе в края на срещите с Левски, Академик София и ЦСКА през май.

Двубоят с Левски на 14 май 2011-а бе и негов официален дебют за смърфовете, след като се появи на терена в 87-ата минута на мястото на Базил де Карвальо.