Таско Тасков се връща в нарядите за А група. Реферът беше в изгнание от края на миналата година, когато допусна редица гафове на мача между Литекс и Левски от четвъртфиналите за Купата на България. 

Така три месеца по-късно, в два от които футбол не се игра заради зимната пауза, Тасков отново е на линия за битките от елита. Сега ще ръководи мача между Черно море и Локомотив Пловдив от 26-ия кръг. 

Странични арбитри на този мач ще са Мартин Ангелов и Иво Боев, а в бригадата са още Мартин Димитров като четвърти арбитър, както и Станислав Тодоров и Ангел Баялцалиев като допълнителни асистенти зад аутлиниите. 

Единственото останало столично дерби в елита между Славия и Левски ще бъде ръководено от пловдивчанина Георги Кабаков. На него ще му помагат Иво Колев и Георги Дойнов по двата тъча, а зад аутлиниите ще са Ивайло Стоянов и Цветан Кръстев. Четвърти съдия е Александър Атанасов. 

Дербито между Берое и Лудогорец ще бъде ръководено от Стефан Павлов, а в бригадата са още Диян Вълков и Станимир Илков като странични съдии, Николай Йорданов и Волен Чинков зад аутлиниите и Иван Вълчев като четвърти арбитър. 

Битката на дъното между Пирин и Монтана е поверена на Станислав Ставров. В бригадата му странични рефери са Илиян Капарашев и Милен Арабаджиев, зад вратите са Ангел Ангелов и Неделчо Гаджалов, а четвърти съдия е Пламен Хинков.