Главният арбитър на срещата между ЦСКА и Лудогорец Таско Тасков изригна във „Фейсбук“ след появилата се днес в някои меди информации, че съдийският доклад от мача го обвинява в четири големи грешки в полза на Лудогорец.

„Престанете да на манипулирате хората и общественото мнение“, написа Тасков в социалната мрежа като коментар на въпросната статия.

В създалата се дискусия реферът заявява още: „Оценките на цялата бригада са отлични, ако ми позволят, ще ги публикувам.“

Фейсбукът

източник: Скрийншот facebook.com

Гонг се свърза с съдийския наблюдател на срещата Ичко Лозев, който обаче не пожела да коментира официално доклада, който е изготвил до Съдийската комисия. Лозев е международен съдийски наблюдател на УЕФА, която не позволява нито на съдиите, нито на наблюдателите да коментират пред медии решения или доклади.

Според наше проучване единственият вариант оценките и докладът на Ичко Лозев спрямо съдийската бригада да станат официално достояние е евентуално решение на Съдийската комисия да ги обяви. В момента обаче СК е в леко безвремие след подадената от Никола Джугански оставка в края на миналата седмица, за която не е ясно дали ще бъде приета от Борислав Михайлов. Към днешния момент силният човек в Комисията е Илонка Джалева.

До 13 часа днес в Съдийската комисия все още не е постъпил докладът от мача и дори Илонка Джалева не знае какви са оценките на реферите.