Лошите новини не спират да преследват нападателя на Локомотив Пловдив Гай Мансур. Той получи поредна травма, този път по време на контролата с Локомотив Горна Оряховица по време на паузата в шампионата. 

Само след четвърт час игра дошлият през зимата нападател се свлече на земята и едва десет минути по-късно на неговото място влезе Мартин Камбуров. Все още не е ясно каква е травмата на Гай, но по всичко  личи, че той скоро няма да играе. 

Той имаше скъсани мускулни влакна от мача с Лудогорец в началото на месеца, като това беше първото му появяване в игра след тази травма. Но явно ще му се наложи да изкара още известен период в лазарета. 

Добрата новина за "железничарите" е, че на терена се появи защитникът Иван Иванов. Той дълго време се възстановяваше от проблеми с коляното, но показа, че вече всичко е зад гърба му и отново играе. 

В същото време, тази "железничарска" контрола е наблюдавана директно от собственика на пловдивчани Христо Крушарски. Той е на стадиона в компанията на бившия главен секретар на МВР Светлозар Лазаров.