Сделка за продажбата на Локомотив Пловдив все още не е подписана, въпреки очакванията окончателно да се приключи този въпрос и клубът да премине в ръцете на турските бизнесмени Левент Назифоглу и Зеки Байрам.

Вдовицата на Александър Тасев Таня Тасева заяви за Дарик радио:

„Аз и турците сме готови да сключим сделката. Чакаме Емил Наков, той обаче се крие, явно чака да измами някой”, каза Таня Тасева, която смята, че Наков чака да се появи друг купувач за да продаде сам клуба.

„Ще бъде атакуван законно, ако продаде само той отбора на Локомотив Пловдив. Ние не можем да направим нищо по въпроса, ако той не се появи”, добави Таня Тасева.

Самият Емил Наков е заявил пред свои близки, че няма бърза работа и сделка все още няма.

Изпълнителният директор Атанас Узунов и треньорът Иван Маринов са сериозно притеснени, тъй като първенството наближава, а неяснотата може да накара доста от футболистите да потърсят други варианти за своето развитие.

Иван Маринов почти се е договорил с бившия вратар на Литекс Стоян Ставрев, който е свободен агент, да се присъедини към Локомотив Пловдив.
Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.