Футболният агент Лъчо Танев се включи на живо в предаването „Пред банята“, в което коментира трансфера на Мартин Петров в Еспаньол. Освен това обаче, Танев коментира и случващото се в любимия му ЦСКА, където според него проблемът не е в липсата на финанси, а в слабото управление на „червените“.

„Аз съм доста щастлив днес и ме закачаш за една тема, която ме натъжава. Моето мнение е ясно. Аз мога да разгранича нещата, следя какво се коментира. Искам да бъда правилно разбран и да съм безкрайно ясен. Не е толкова икономически проблемът в ЦСКА, проблемът е капацитетът на ръководене като започнем от собственици, начина им на ръководене“, обясни Танев.

„Не виждам ясна идея, не виждам програма, не виждам проект, да е ясно какво се случва. Иначе финансови проблеми има навсякъде. Но когато се види, че един клуб има сериозен проект, че се старае да изпълнява ангажиментите си, че не лъже и то като имаш подписани споразумения, не става. По каква причина да рекламират в ЦСКА, ще има сериозност на изпълнението ли, какво има? Няма стадион, няма собствена база. Обидно е за мен, който съм играл 9-10 години за ЦСКА, от които съм прекарал 1-2 години по болници, защото съм си дал здравето за този отбор“, завърши агентът.