Старши треньорът на Миньор Перник Стойчо Стоев сподели, че към момента, предвид последната позиция на тима в А група, най-важното е да се печелят точки.

„Определено беше трудно, знаехме, че мачът ще е труден, така и стана. Наясно сме със силните страни на Черноморец, и те ни затрудниха, но отборът се справи. С малко късмет съумяхме да запазим вратата си суха. Една точка, която определено не е маловажна,” заяви Стоев след двубоя в Бургас, завършил 0:0.

"Срещу ЦСКА играхме открит футбол и видяхте какво стана, загубихме с 2:4. Сега поне взехме точка," обясни треньорът.

„И съдията малко пресили нещата. Не бих казал, че играта е била чак толкова твърда, в границите на нормалното,” коментира той сериозния брой картони за негови играчи.

„Така е във футбола, особено второто полувреме имахме две ситуации, но може би и класа не ни достигна, за да успеем да ги реализираме. Надявам се да се успокоим с времето,” продължи наставникът. „Всеки мач ни е бараж, всеки мач излизаме за точки. На този етап не е толкова важна играта, а е важно да взимаме точки от всеки мач.”

„Нормално е феновете да си искат своето, отборът да побеждава. Това са нормални неща, нямаме притеснения от това естество. Феновете са зад гърба ни,” завърши Стоев.