Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев получи днес наградите за треньор и отбор на месец октомври в анкетата на Пресклуб България. Наставникът, който класира разградчани в елиминациите на Лига Европа, призна, че си е дал малко време преди да започне да мисли за мача с ЦСКА в неделя.

„Честно да си призная, още не мисля за ЦСКА. В късния следобед днес ще започна да се запознавам с ЦСКА, а утре ще направя същото и с моите футболисти. Знам, че мачът ще е труден, но се надявам този призив, който бе отправен към феновете, да напълнят стадиона, да бъде последван, защото така ще се създаде много добра футболна атмосфера“, каза Стоев.

Наставникът на шампионите заяви, че не му нравят насоките на коментарите, които идва от ЦСКА в последните дни.

„В последните седмици се отива в насока, която не ми харесва. Когато често се говори за съдиите в един отбор, в един момент някой съдия може да се притесни да не направи грешка и да бъде изхвърлен от съдийството. Прекалено много се задълбава в тази насока. Да, наистина, правят се грешки, но виждате, че и в Европа се случват такива. Дори бе признат гол в Германия, при който топката не влезе във вратата. Представяте ли си какво щеше да се случи тук“, добави Стоев.