Старши треньорът на Миньор Перник Стойчо Стоев сподели след загубата от Локомотив Пловдив, че най-вероятно това е бил последният му мач начело на отбора. Причината е лошото финансово състояние на клуба, заради което в отбора няма никакво настроение и мотивация.

„Дали е безпаричие, дали е финансов недоимък, просто е такава ситуацията в България. Трябва да се изиграва всеки мач на ниво все пак. Явно не успявам, най-вероятно това ще ми бъде последният мач“, сподели Стоев.

„Отдавна е назряло това решение, не е етично да ги разисквам тези неща, просто нещата са тежки, настроението в отбора е под кота нула, имам чувството, че играят мачовете колкото просто да се изиграят.“

„Това не е отборът, който беше преди. То се видя още в подготвителния период. Не успяхме да осигурим финансова сигурност, има само обещания. Не виждам смисъл. Доста нерви хвърлих и в един момент човек започва да се замисля, нещата са такива в отбора, че много трудно могат да тръгнат в някакво друго русло“, завърши разочарованият Стоев.