Старши треньорът на Спортист Своге Стойчо Стоев остана доволен от играта на своя отбор при равенството 0:0 с Черноморец.

„Амплитудата в температурите се отрази на физиологията на човек, това така влияе и на самата игра. Адмирации и за двата отбора, че се стремяха да играят открит футбол. Създадоха се много положения пред двете врати, доволен съм от отбора си”, заяви Стойчо Стоев.

„При нас ситуацията беше доста тежка, основна от психологическо естество. Това по някакъв начин нагнети ситуацията и футболистите нямаха вяра в собствените си възможности. Определено съм доволен от отбора си. в един момент желаехме толкова победата, че давахме доста свободно пространство за Черноморец. Беше важно за нас да вземем трите точки, но не успяхме”.

„Аз си поемам отговорността за решенията, доволен съм от тези момчета, които играха. Накрая определено имаше спад. Знаете ли, какво е да знаеш, че всяка точка ти е важна. Накрая вече искаха нещо да направят, нямат сили, губи се увереност, желаят победата, за което ги адмирирам, но не съумяхме”, допълни специалистът.