Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев отговори на един от най-важните въпроси около неговото бъдеще, а именно, че остава начело на разградчани и през следващия сезон. Това специалистът обяви след края на последния за сезона мач на шампионите срещу Черно море (3:1).

„Оставам. Видяхме се с г-д Домусчиев преди мача с Черно море. Това ни бе първият разговор и уточнихме някои подробности, идеи и концепции и финансовите неща и се разбрахме“, започна Стоев.

„Не съм бил притеснен. Не мога да задължа собственика да говори с мен. И преди съм казал, че се чувствам добре в Лудогорец. Дадоха ми възможност да съм наставник на сериозен отбор и да покажа своите възможности. А вече нещата от другото естество – договори и други - не са в компетенциите ми“.

„Когато си шампион емоцията е една – радост, удоволствие. Титлата бе извоювана с много труд, битки. Не бе лесно, но успехът бе заслужен. Въпреки емоциите, знам, че летвата е вдигната много високо. Но аз съм оптимист, ако не влезем в Шампионска лига, се надявам поне в Лига Европа да продължим с добрите игри“.

„Не сме подписали още. Това ще стане в идните дни. Не съм имал оферта от Англия. Имал съм оферти от чужбина – несъизмерими с българското първенство. Няма как офертите на чужд клуб да са сравними с тези на Лудогорец. Но ние имаме цели и това ме блазни, амбицира и искам да го постигна. Предстои ни Шампионска лига. Всички имаме голямото желание, дано да имаме и възможностите и да влезем и в по-силния турнир (бел.р. - Шампионската лига). Работим по селекцията. Играчите, които сме харесали струват и пари. За някои от тях България не е примамлива. Трудно е, но се надяваме поне една част да ги привлечем“, завърши Стоев.