Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че е мъж на честта и няма да предостави медицинското свидетелство, което твърди, че е си е извадил след удара със снежна топка, който му нанесоха феновете на Левски по време на Вечното дерби. Специалистът обясни, че възприема съперничеството с Левски само на терена и добави пред клубния сайт, че се надява на справедливо решение от страна на Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз.

"Като човек отдаден на футбола, винаги съм приемал съперничеството с Левски само и единствено на терена. Далеч съм от мисълта да съм причината подобен инцидент да влияе върху становища на комисии и съответните компететни органи. Аз съм мъж на честта и за мен случаят е приключил. Затова няма да предоставя изваденото медицинско свидетелство. Вярвам и знам, че ДК към БФС има капацитет да вземе необходимите решения, без в тях да участват трети лица", обяви Младенов.

Припомняме, че след края на дербито, което "армейците" спечелиха по класически начин, Младенов апелира за сурово наказание на "сините" заради неприятните инциденти.