Легендата на ЦСКА и бивш наставник на тима Стойчо Младенов заяви на пресконференция преди Вечното дерби, че като дете се е възхищавал на сериозни фигури от Левски.

„Като дете се възхищавах на Павел Панов, на Аладжов, на Барзов и на Стефан Стайков. Преди дербито имаше друг блясък. Сега негативизмът е много по-голям, отколкото трябва да бъде. Имаше голямо уважение между всички нас, но в последните години не е така“, коментира Младенов.

„Сега не виждам слаб пост в ЦСКА. Най-трудните месеци бяха август, септември и октомври, когато отборът беше пред фалит, но ние успяхме да го издърпаме. Сега изборът на треньора е много по-голям. Има много голяма конкуренция, който и да пусне централен нападател или флангови футболист, няма да сбърка. Единствените незаменими в момента са Лукас Саша и Анисе, тъй като на тези позиции няма такива играчи. В Левски има много слабости. Знам добре играта им, защото съм ги анализирал много пъти. Митов подобри някои неща, но няма да му стигне времето до края на сезона“, отбеляза още бившият треньор на ЦСКА.