Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов ще вземе окончателно решение за окомплектоване на защитата буквално часове преди мача срещу Литекс. Именно там Младенов има най-много проблеми с контузени футболисти.

Централният бранител Пламен Крачунов се подготвя на облекчен режим и все още не е ясно дали ще може да играе. Крачунов ще се подложи на операция след края на сезона. Същото е положението и с Апостол Попов, който също ще претърпи хирургическа интервенция. Единственият 100% здрав централен защитник е Ангел Грънчов. Румен Трифонов също се възстановява от травма и не е ясно дали Младенов ще рискува с неговото пускане в мача срещу Литекс. Не е изключено наставникът на „червените“ да експериментира отново за левия бек, след срещу Миньор на този пост игра Апостол Попов.

Можещият да играе на доста позиции в защита Петър Стоянов също е с травма, която го вади от мачовете до края на шампионата.

Освен проблемите в защита Младенов трябва да замести и Антон Карачанаков, който също няма да играе в оставащите 2 мача. Неговото място на терена обаче ще бъде заето от Георгиан Паун, който се представя на ниво последните мачове.