„Ще ви кажа нещо, което не е новина за вас, разделям се с ЦСКА и това е. Повече не мога да коментирам“, заяви старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов след срещата с ръководството на клуба, на която присъстваха директорите Венци Живков и Георги Илиев-Майкъла.

„Питайте ръководството. Оттук нататък всички въпроси са към тях, докато разтрогнем договора. За причините питайте ръководството“, каза Младенов.

„Няма начин да се разберем, тяхното желание е да напусна, аз съм освободен от клуба.

Тази новина вие я знаете още от преди мача с Локомотив София. Трябва да се свършат юридически неща и дотогава не мога да говоря. Когато приключи всичко, ще ви отделя внимание и ще отговоря на въпросите.“

„Собствениците ги няма. Надявам се скоро да се видя с тях“, заяви още вече бившият треньор на червените.

Стойчо Младенов пое ЦСКА на 5 март 2012-а, като замени на поста Димитър Пенев. Младенов можеше да изведе червените до титлата през миналия сезон, но съставът му пропиля преднина от 8 точки на върха в класирането и в крайна сметка шампион стана новакът Лудогорец Разград.

В подреждането на настоящия шампионат в А група червените заемат четвъртото място, като изостават на 9 точки от лидера Лудогорец и са на 8 точки зад вечния съперник Левски.

През 2012 година тимът на Стойчо Младенов - от Септември Симитли за Купата на България и в Лига Европа от абсолютния дебютант в евротурнирите Мура от Словения.

В предишните си два престоя като старши треньор на стадион Българска армия Младенов е ставал шампион два пъти, като за последно това се случи през 2008 година.