Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов определи победата над Пирин Гоце Делчев с 2:0 като „мач за протокола“. Специалистът сподели, че важни са били трите точки и възможността да изпробва някои неща.

„Можеше още в началото да решим мача. Доста пестеливо, икономично. Изпуснахме 5 положения, просто един мач за протокола. Няма лесни мачове, важното е, че победихме“, заяви Младенов. „Имахме възможност да пробваме някои неща, направил съм си изводите. Оценката ще я разберете след 19-ти.“

„Другите резултатите не ни интересуват, трябва да гледаме нас си, да се справяме с нашите проблеми. Знаем какво ни трябва и какво търсим. Всичко е въпрос на възможности“, допълни наставникът на „армейците“.

„Обръщаме сериозно внимание на всички мачове, знаем качествата и възможностите на Пирин. Дадохме възможност за изява и на други футболисти, доколко успяха си остава за нас. Най-важното днес бяха трите точки.“

„Чака ни тежък мач (с Ботев Пловдив б.р.), намали се дистанцията, на трето място се събраха отбори с еднакъв брой точки. Всичко това поражда интрига, нещо което всеки един фен го възприема като много добро. Това е знак за подобряване качеството на играта, а оттам и на българския футбол“, завърши Младенов.