„Заради закъснението си за първия тренировъчен ден през новата година, Хосе Луис Гарсес ще понесе глоба. За всеки ден закъснение той ще трябва да се бръкне с 2000 евро. Панамецът ни увери, че днес тръгва от родината си” – това заяви старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов след края на първата тренировка на неговия тим за 2008 година, която премина в отсъствието на Гарсес.

„Не се страхувам от нищо, освен от лошото време. Но след като заменихме лагера в Поморие с Анталия, то и това отпада като мое притеснение. Говорих с момчетата в съблекалнята, като наблегнах най-вече на факта, че преднината от 10 точки не трябва да ни успокоява, а да ни амбицира да я увеличим. Радвам се, че основната ми трансферна цел Емил Гъргоров вече е сред нас. Надявам се до края на седмицата да привлечем и другото много желано име от мен Иван Стефанович от ОФК Белград”, каза наставникът.

„Ще дам шанс както на Настич, така и на бразилеца от Палмейрас, който идва по настояването на г-н Александър Томов, ще видим и препоръчания от брат му Муса Гай. По всяка вероятност ще преотстъпим младите ни играчи, за да могат те да се обиграват в други тимове, както се получи с Иван Иванов. Те няма защо да остават на всяка цена в ЦСКА, за да играят в една-две контроли за половин година” – допълни треньорът на лидера в „А” група.

Стойчо Младенов говори и за вероятните трансфери на Георги Чиликов и Кирил Котев, както и за предстоящото преминаване на Валентин Илиев в английския Норич.