В изцяло зимна обстановка лидерът в класирането ЦСКА започна подготовката си за втория полусезон тази сутрин на стадион Българска армия. Играчите навъртяха няколко обиколки на недобре почистената писта, за ужас на топлолюбивите играчи на „червените”.

На първото занимание обаче не бе панамският нападател на тима Хосе Луис Гарсес, който в клуба до последно чакаха да се завърне за старта на подготовката. Очаква се днес той тепърва да тръгне от родината си. На първата тренировка обаче бе сигурният за трансфер в Норич Вальо Илиев.

Единствените нови лица, които започнаха занимания с „червените” са един от старите капитани – Емил Гъргоров, идващият от Черноморец Бургас Симеон Златев и дошлият на проби сърбин Ненад Настич.

Утре лично шефът на Надзорния съвет Александър Томов ще представи на пресконференция единственото сигурно ново попълнение на този етап - Емил Гъргоров, като на брифинга ще бъде обявен и най-добрият играч на „армейците” за 2007 година, според анкетата на феновете. Както Гонг по-рано съобщи победител в нея е Велизар Димитров.

До края на седмицата се очаква към клуба да се присъединят още Муса Гай и футболистът от Палмейрас Евертон Фернандо Джилио – Тон. Старши треньорът Стойчо Младенов искрено се надява да бъде привлечен и сръбският бек от ОФК Белград Иван Стефанович.