Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов остана доволен след победата на „сините” над Черно море. Шампионите победиха варненци с категоричното 4:0 в среща от шестия кръг на А група.

„Ричард получи контузия 5 минути преди края, а и Лъчо Балтанов имаше проблеми, но реших все пак и него да запазя. Както и сами се убедихте, без емоции от трибуните, не става качествен футбол. Радвам се, че хората дойдоха да гледат и успяха да станат свидетели на много добри неща. Когато публиката е на стадиона и футболистите играят много по-добре”, заяви на пресконференция след мача Станимир Стоилов.

„Телкийски е водещ футболист в отбора и когато играе добре проличава. Има и други футболисти, които влияят по този начин на тима”, добави наставбикът.

„Сашо Киров – все пак той е само на 17 години и смятам, че има добро бъдеще. В него имаше малка умора, защото му се събраха доста мачове. Сега и той ще получи своя шанс. Надявам се след този мач да е получил голям стимул за развитие, а не да стане обратното”, завърши Стоилов.