Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов похвали младите си футболисти Валери Домовчийски и Николай Димитров след победата с 3:1 над Видима Раковски, но в същото време уточни, че няма проблеми с Елин Топузаков и Христо Йовов, каквато информация се появи в медиите.

„Според мен стана един интересен мач, с голове и с възможности пред двете врати. На моменти усещах и несериозно отиграване на някои от ситуациите. Нормално е, като имаме добър резултат, да има малко отпускане, а след това се получават и ситуации като тази при изгонването на Рабех”, каза на пресконференцията след двубоя Стоилов.

„Да, Хичо се представи добре, създаде някои положения. Имам завишени изисквания към младите играчи, особено към Домовчийски и Николай Димитров, но и те трябва да повишат значително нивото си. Днес играха добре, но не на нивото, на което искам”, добави треньорът на Левски.

Запитан, дали има проблеми с Елин Топузаков и Христо Йовов, Станимир Стоилов отговори: „Нормално е, всеки ден да се пише по нещо за Левски. Надали трябва да коментирам тази тема. Ако има някакви проблеми, вие сами знаете, че те нямаше да са в отбора.”

„Вчера тук на терена в Севлиево направихме първа тренировка с националите. Те са в общо-взето добро физическо състояние. А и домакините са млад отбор в А група.

Рабех постъпи тактически неправилно, след като е извършил нарушение, нормално е да получи червен картон”, коментира ситуацията около изгонването на мароканеца Стоилов.