Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков и старши треньорът Станимир Стоилов започнаха днешното предобедно занимание с четене на конско на футболистите в синьо.

Повод двамата да са бесни е поведението на играчите по време на вчерашната контрола с полския Корона. Двамата събраха всички футболисти в центъра на тренировъчното игрище и продължително време им обясняваха как трябва да се държат футболистите на Левски по време на мач.

Те не засегнаха темата за загубата, а изгонването от игра на Ричард Еромоигбе и Христо Йовов. И някои други нервни изблици на футболистите по време на контролата.

Още след мача вчера Станимир Стоилов заяви, че двамата изгонени ще бъдат глобени, като следствие от това, че Ричард и Йовов не играха цял мач срещу Корона, днес ще играят срещу Шопрон.

Христо Йовов към края на предобедното занимание при едно от тактическите упражнения се контузи и Стоилов до последно ще мисли дали да го пусне в игра.

След като обядваха всички футболисти отидоха да гледат запис на вчерашния двубой загубен от Корона Киелце. Станимир Стоилов отново е посочил игровите грешки и неприемливото поведение по време на мача на част от играчите.