Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов остана недоволен от по-голямата част футболистите, които взеха участие в мача срещу Родопа.

„Сините” победиха тима от Смолян с класическото 3:0 в мач от 22-и кръг на А футболна група.

„Имам сериозни забележки към футболистите, които играха в атака с изключение на Николай Димитров и на Телкийски, другите се представиха доста под възможностите си. Случаят с Коприваров - да го държим две години в Левски и като му дадем шанс, вие сами видяхте на какво ниво е”, каза Столив след победата на отбора.

„Николай се представя доста добре. Валери Домовчийски имаше контузия и все още не е в добра спортна форма, а непрестанните лагери с националния отбор влияят лошо върху Мариян Огнянов”, допълни още наставникът.

„Това беше двубой, в който дадохме шанс на играчите, които не влизат много често. На моменти се получаваше, на моменти не. Отново стара слабост – многобройните пропуски.Трудно се играе срещу отбор, който е добре групиран”, каза Стоилов.

„Локомотив Сф от две години е сериозен конкурент в първенството. Но всичко зависи от нас.До края на сезона ще играем на нашия стадион”, допълни наставникът на Левски.