Отборът на Левски, който игра с голяма част от младите си футболисти, победи Родопа с 3:0.

В среща от 22-я кръг на А футболна група „сините” се наложиха с класически резултат в среща лишена от големи футболни достойнства.

Първият гол падна още в 13-та минута, Емил Ангелов прати топката във вратата на гостите след добър пас в наказателното поле на Николай Димитров.

За 2:0 отново точен в последната минута на първото полувреме бе нападателят на „сините” Емил Ангелов, отново след асистенция на юношата Николай Димитров.

В 73-та минута дузпа за Левски изпусна Валери Домовчийски. Нападалят не успя да увеличи преднината на шампионите, след като бе фаулиран в наказателното поле от вратаря на Родопа. След това стражът се реабилитира като спаси наказателния удар на нападателя.

Крайното 3:0 оформи Учиков, който си вкара автогол, след като засече топка центрирана от Мариян Огнянянов.

По още няколко положения изпуснаха Емил Ангелов и Валери Домовчийски. В игра през второто полувреме за „сините” се появи и Ели Зизов. Израелецът направи своя дебют в официален мач за шампионите и по този начин 16-годишният израелец стана най-младият чужденец играл в българското първенство.

Двубоят между Левски и Родопа на ст. „Георги Аспарухов” изгледа и топ мениджърът Лъчезар Танев, който се появи на трибуните в 37 минута срещата.

След тази победа „сините” остават начело в таблицата на А група с 57 точки и 3 пред втория Локомотив Сф, а Родопа заема предпоследното 15-о място с 15 точки в актива си.